ada apa dengan plkn??


assalamualaikum~
plkn??
ada apa dengan plkn??
haha...


serius cakap dulu time first2 aku dpt tau yang aku dapat plkn tu,aku excited gila nak pi..

hehe...x sabaq o0o..
pastu bila keluar semakan untuk kumpulan 1,aku semak la..
tengok2 tak dapat..
agak kecewa time tu ya..hehe..
tapi tak pa la..tunggu kumpulan dua pulak..

kemaren aku pun cek la untu kemasukkan plkn kumpulan dua...
semangat tau!
walaupun maklang aku tak bagi aku pi...hehe..

kawan2 aku aku pun kalot la tanya 'dapat mana??'
depa semua dapat kumpulan dua..:(

aku dapat kumpulan 3 wei!!! 


haa~ni yang nak marah nieh~
punya la excited aku tunggu dari bulan 12 taon lepas lagi,tengok2 kumpulan 3 aku dapat..hish!!

pastu tadi ayah aku telefon...aku bagi tau la kat dia aku dapat kumpulan 3..
dia kata awat lambat sangat...aku senyap ja...
hee~

yala...kumpulan 3 tu bulan 9 nanti..bulan 9 kan upu keluar..
orang lain pakat kalot nak pi masuk U,aku ja tekedek-kedek nak p plkn..huh~

hee~bukan apa..aku tak mau p kumpulan 3 sebab apa tau??
sebab orang kata kumpulan 3 tu sekali ngan budak2 jahat..
hee~
bukan aku kata nah,ORANG kata...hehe..
haa..sebab tu la aku tak mau pi..hee~
suka hati ja duk kata tak mau pi..satgi dapat surat saman,padan muka aku..:p

syok tau tengok depa yang baru balik plkn tu..

tengok gambar2 depa la maksud aku..
hee~

setakat tu ja kot ketidak puasan hati aku..:p
bye~

psst~esok aku nak pi meneroka gua tempurung!nak ikot??




3 comments :

Nurisha Eira said...

oit, na g nan spew?
x habaq pun.. ='(
Dpt mana-mana un oke, bel..
Yg pnting, dpt g gak..
Income un ada..
Ak???
Lg sdey...muahaha

Nurisha Eira said...

oit, na g nan spew?
x habaq pun.. ='(
Dpt mana-mana un oke, bel..
Yg pnting, dpt g gak..
Income un ada..
Ak???
Lg sdey...muahaha

nabeela najwa♫ said...

haha..
last minute la wei~
g ngan maklang aku l0rh~