penat! :(



assalamualaikum!
ampa semua sihat??
lama noh aku tak update bl0g...

sorry la,aku busy glerr skarang..:)
kerja sek0lah bertimbun2!
f0rm 6 ni penat kan??
hmm..sabar ja la...bak kata pepatah susah2 dulu,senang2 nanti..hehe..
aku ingat nak mintak asrama...tak larat wei nak berulang...
tapi bila pikir lek,klu aku dk asrama mcm na aku nak pi tuisyen??
hmm...buntu l0rh~
nk tw x wei??
hari tu aku smpai dmam sbb x ck0p rehat!
haha..ter0k glerr..aku pun tak paham apa yang penat sangat..
aku tengok kwan aku biasa ja...dia lagi terokaku rasa...abeh kelas kdg2 2 smpai 3 lbeyh..
aku tiap2 hari 125 boleh lek umah dah..hehe..awal an??
tapi keluar sekolah ja 125...sampai umah pukol 4 lebih kdg2 2...
aku kan nek bus~bus puk0l 2 bukannya ada...jadi,terpaksa la tunggu sampai puk0l 3...
aku rasa aku demam sebab aku penat menunggu k0t~
haha..:p
lek umah puk0l 4 pastu mandi2,makan2 terus buat kerja sek0lah...
tak dak 'can' langsung nak tid0!haha...
time buat kerja sek0lah tu lak,kalau aku asyik tak dapat jawapan ja mula la nak bebai ngan semua orang...haha...kerja sek0lah selalunya math..jadi harap paham la..wee~haha...:p
tiap2 malam puk0l 1130 baru tid0...
pagi lak puk0l 5...normal la tu kan??haha...
kalau aku tak yah pi tuisyen pastu aku duk asrama,aku rasa lagi el0k k0t...kan3??
tak la banyak sangat masa aku abeh duk tunggu bus tu...
pastu tak la penat sangat kan aku rasa...
hmm..hari isnin ni aku ambek borang asrama !yeah~haha...:D
wei2..best tau belajar sekarang aku rasa...mungkin sebab aku focus kot kan??aku rasa semua yang cikgu ajar tu semua masuk lam kepala otak aku..hihi..:)
biasa la..time spm dlu aku bnyk sembang ja lam kelas...haha,,,tak mau dah cm2!
aku dah berubah!!:)
pastu kan tiap2 hari mulakan dengan senyuman pastu ada azam baru tiap pagi...mesti semangat gilerr~
komp0m!haha..:)





No comments :