NO TITLE





weyh!
assalamualaikum~
lama gila kan aku x update blog??
hish...sebenarnya aku tak la busy sangat..
cuma malas gila nak update blog..hehe..^^
eh!aku ada gitau ampa tak lagi eyh yang aku sekarang dah tinggal di asrama??
dak gi an??haa...ni dah gitau dah...:)
aku pun dah pindah sekolah..
sekarang aku bersekolah di SMK DATO'SHEIKH AHMAD,PERLIS
jadi masa aku untuk mengUPDATE blog ni dah tak banyak macm dulu la an...harap paham la noh..hihi..
hari ni aku nak cita apa eyh??
taktau la wei..
rasa macam takdak cita ja nak cita...hmm..
.
.
.
.
.
.
.

ha!aku tau dah nak cita apa!!
hehe..nak tau dak,nak tau dak??
hari khamis malam hari tu an time aku duk asrama....ada sp0tcek!!
yang peliknya dom aku sorang ja yang kena...ish3..
cikgu tu macam tau2 ja...
cuak dak??
op c0z la weyh...dah la malam tu aku tak bawak fon pi study kat bilik study..duk tinggal lam loker tu ja...
tengah syok2 aku duk menikmati burger sambil duk baca buku lam bilik stdy tu an,tiba2 ada la sorang budak dorm aku mai panggey..
"kak2..jom balik dorm..cikgu tengah tunggu dah tu dalam dorm..."
"ha??cikgu nak buat apa??"
"spotcek la kot"
mula dah aku cuak gila!"macam mana ni??fon kami ada dalam loker??"
"tak pa eh..cikgu nak cek dorm ja kot..jom balik..cikgu duk tunngu dah tu"
"ok2"
masuk ja dalam dorm tu aku tengok semua orang pakat bukak loker pastu duk tunggu ja tepi loker depa tu...
peh!!cuak gila kot time tu...tangan aku time tu mang shaking gila la an...jantung aku lak duk dupdap2..hish!
tak pandai cover langsung la aku nieh..
lepas bukak2 loker aku pun duk la atas katil...
sambil duk tunggu ikgu mai cek loker aku tu,aku pun ambek la air minum..nak tutup shaking sebenarnya..haha...:p
cikgu mai ja kat loker aku cikgu tanya..
"awat ni??"
"tak dak apa eh..penat naik tnangga ja..:)"
"eleh..naik tangaa sikit tu pun penat??"
aku senyum ja la..
haha..
cikgu pun mula la cek loker aku..
fez dia bukak drawer..cuak gila la an muka aku time tu..
dah memang aku letak fon aku dalam tu...hish!!
tapi aku tak la letak bulat2 ja..aku cover la sikit an..hehe..
pastu cikgu tutup drawer..dia cek la kat rempat2 len pulak...
aku lega la sikit an..pastu cikgu tanya..
"kamu bawak henfon dak nieh??"
aku sengih ja...haha..
"kalau kamu bawak,bawak keluar la..,nanti cikgu jumpa nanti susah nanti.."
aku buat taktau ja..haha..
pastu abeh semua,cikgu tu pi cek loker orang lain lak..fuhh~!
lega wei...haha..
alhamdulillah~:D
pastu dah semua tu,cikgu lak duk interview aku..biasa la budak baru..:)
lepas cikgu balik budak2 dorm pakat duk tanya..
"macam na kak nbila??kantoi dak??"
"naseb bek ta kena..alhamdulillah~:)"
hee~pengalaman wei..
hmm...minggu ni nak bawak dak??
tak boleh wei kalau tak bawak...susah tau..aku macam tak leh id0p tak dak fon...
awat taktau..hmm...padahal bukannya aku guna sangat fon tu...
ish3..
tapi kali ni aku akan ambek langkah berjaga-jaga la..hehe..
i/allah selamat..:)

wei2,tengok dak lagi cita ni??
bez dak??
aku suka la lagu dia...
jom layan...:)



bahagia...:D







No comments :