annual dinner ppu

Assalamualaikum~

wah! lama gila aku tak update kan??
rindu dak wei nk baca??hoho~:p
err..hari tu kan,aku ada exam! Seminggu..
tapi bukan STPM lagi la..exam ni under sekolah ja pon…tapi cikgu2 kata,anggap ja exam ni macam trial..sbb STPM tak lambat dah..tak sampai sebulan pun dari sekarang!cuak gak la rasa..hee~
emm..alhamdulillah sebab semua paper aku dapat jawab!tapi..jawab ja la…betoi ka dak,aku tak tau..hehe..dalam banyak2 paper an,aku rasa paper kimia aku memang fail lah!haish~terok betoi la…L
mana tak failnya,study last minit..pastu malam exam tu boleh pulak aku tidur awai..ish3..
tengok2 nak jawab esok,memang blurr gila la otak aku…apa soalan tu tanya,aku tak paham..haish!


ANNUAL DINNER PPU

ok!habis dah cerita bab exam..
la ni,aku nak cerita pulak bab dinner~
hehe..pada 10/10/2012,telah berlangsungnya dinner ppu..khas utk lower & upper six termasuk semua cikgu2 tingkatan 6…(cewwah~ada gaya pembaca berita dak??:p)

Tema untuk majlis ni simple and stylo!
fuiyo0o~haha…dapat2 tau tema nieh,otak aku terus berfikir,baju apa la aku nak pakai malam tu nanti…haish!tak pandai aeh aku nak bergaya2 nieh..satgi kalau lebih2 satgi orang kata apa pulak kan..almaklumlah,aku ni tak la cun mana pun..dapat cop ‘over’ satgi buat malu ja..jadi,malam tu aku pilih nak pakai baju kurung ja la…selesa pun selesa..tak payah duk cover apa2 dah kan..aku tak ikut tema simple and stylo tu..tapi aku ikut yang menutup aurat tu…hihi..:p

Disebabkan aku duk asrama malam tu,memang tak tau la nak pi ngan sapa an..nak suruh ayah aku pun,kesian la pulak…dah la dia penat kerja..nasib baik la kawan kepada kawan aku nieh dengan senang hatinya nak tolong ambek ngan hantar kami malam tu..alhamdulillah~:D
Nama dia farez..(aku tau la eja nama dia macam na..:])malam tu,lepas siap2 apa semua,dalam pukoi 7 lebih2 nak dekat pukoi 8 tu dia mai ambek…yang tumpang dia malam tu 3 orang ja..aku,fizah ngan shahirah..yang lain semua pi sendiri..sampai ja kat hotel tu an,aku tengok semua kawan2 pompuan yang lain an,cantik gila!!haha..comey2 ja semua..pandai bergaya lak tu..jeles tengok..hee~
 menunggu ketibaan ragini~
dengan azida!!
haa~ragini dah mai dah~
:D
dengan azwa!kawan seasrama..:)
dia comei an??
jeles tengok..


Haa~ni la nama meja aku..comey an?comey an? tapi tengok depa eja salah..dah tak comey dah la jadinya..ish3!ni nak marah niehh!:p setiap meja ada 10 orang..tapi meja comey aku nieh ada 9 orang ja..tak cukop sorang…
Majils start dalam pukoi 9 camtu..nak tau dak?sal jadi MC kot~wow!haha..sal mana?ala~classmate aku yang comey2,ayu2 2 la…dulu an aku penah cita pasai dia kat ampa..lupa dah ey~??



Tengok!comey gila dia malam tu an!aku tengok dia steady ja cakap..kalau suruh aku la jadi MC,memang tak berjalan dah  aku rasa majlis tu…haha..ketaq kot nak cakap depan orang ramai!bangga ah aku ngan kawan aku..:p

lepas ucapan pengetua ngan pengerusi ppu semua tu,kami dah boleh start makan!!
hoho~masa yang dinanti-nantikan..:p
tapi elok nak bangun ja,tengok,ramai gila orang dok berat0q qmbek makanan..:(
jadi,kami pun snap2 r dulu..haha..

puas dah snap,jom kita makan lak!hee~
best gak la makanan dia..ada ayam!!wee~hehe..

tapi kan,tapi kan,elok2 aku lepas habis makan,perot aku buat hal!!
sedih gila kot~!
tak leh la nak snap banyak2..tapi snap gak la..hehe..
(ayat cam keling~:p)
persembahan time makan~
sweet couple buat persembahan..:)
lagu untuk dia!!

3 suara~
tiha,hani,alya!!
lagu aku suka dia..

 ni time lepas makan!!
time aku saket perot tau..tapi tengok tu!
aku maseh leh tesenyum kot~hoho~
 dengan teman semeja study..
kak syikin!

 dengan sal!!
dah abeh makan tu an,ada la cabutan bertuah tau..
first2 tu,banyak dapat kat cikgu ja..
frust gak la an..tunggu punya tunggu kot2 number aku depa sebut,tapi dak pun..:(
muka aku time tu memang mundong gila dah..:p
sampai kak syikin harun kata,
"tengok2,dia buat muka dah..takpa,mai kita doa mintak2 la bagi nabila dapat satgi,,amin~~"
haha..pastu nak tau dak,
elok2 aku dok minum kot time tu,tengok2 depa sebut number bertuah aku!!
tekejut gila kot aku time tu..memang tak sangka langsung!!
perasaan aku time tu tak tau la nak cakap cena,sedih,gembira,tekejut pastu gabung jadi 1!
haha..harap2 la gambar aku time p ambek hamper kat depan tu,tak telekat masok mana2 kamera..
aku rasa memang burok gila kot muka aku time tu..T_T
yala dengan senyum yang macam nak nangis..pastu mesti mata aku time tu sepet gila2 ah!
haha..burok2~
no.betuah aku..0094!!
tengok3!!
muka eksaited dapat hamper besau~
haha
 tak abeh gi eksaited..haha..
dengan kak ama!!
azida ngan sal~
lepas cikgu semua balik,depa ada sambut besday asyraf a.k.a abang kot kalau tak salah aku..:p
hee~
pastu balik!!
haha..malam tu aku tidoq lena gila kot~
sampai pagi tu kawan aku mai kejot an..
tapi esok tu aku ponteng kolah bab saket perot~:p
k la,bye2 semua...nak sambung study!