happy..^.^

yeah!
aku happy gilerrr skarang tau dak??
haa...mai cek nk bg tau..
tp bg tau apa eyh??
haha..:P
aku pn xtau psai pa aku rasa life aku happy ja skrg..
haha..
tapi orang cakap buat apa nak bagi tau an bila rasa happy..
tapi...ikut suka hati aku la!!
haha..:P
eh!nak tau dak??
aku dah dapat dah nurse kit aku!
eh betoi dak nurse kit tak tau...hee~
aku pun tak tau la nak panggil benda apa tu..
tapi dia tu macam set yang kita kena bawak la time masuk hospital nanti..
jom kita tengok gambo!






dalam beg ni ada macam2!
adal stetoskope!
hee..tak sabo lak rasa nak guna time CE nanti! 
nampak mcam orang pro ja..haha
ada pulak BP set..
untuk nak ambek tekanan darah..
macam2 la !
semuanya kprluan nurse nak ambik tanda2 vital ke atas pesakit..:)
hehe...





tadi an aku kluar beli fail untuk program mentor mentee tu..
pastu ada la ternampak kek coklat!
fuh..mmg tak tahan aku..
haha..wrna dia mmg menggoda..:p
sekali 2 aku rembat..haha..
kenyang!
puas hati aku..^.^


ee!apa tu??
haha..
nak tau dak.dalam bilik aku ni banyak gilerr semut!
naik geram aku dibuatnya..
padahal bukannnya aku ada benda2 manis pun..
saja ja ngada semut nieh..
pastu ada la sowg member aku nieh,charis..
dia cakap dia letak bedak ja kat dalam bilik..
bagi semut tu takut..
haha..
aku pun apa lagi,balik bilik terus trabur bedak!
haha..:P
maka hsilnya macam tu la..




err..aku pun tak tau apa aku nak post sebenarnya..
macam random post ja la..
sorry eyh..
simple ja post kali nieh..:)





2 comments :

miss_Ammonia said...

hai hello kitty ... :) comel blog hg ...haha...smua hello kitty

nabeela najwa said...

haha..tu la..aku pn tak tau tiba2 leh fall in love dgn hello kitty nieh..
brg2 aku dlm bilik pn,semua hello kitty..haha..:P