EXAM!!

assalamualaikum~~
ha!
minggu depan punya minggu depan aku exam!! (26/3/2013)
whoaa~~
sedia kah aku??
aku pun tak tau...hehe..
bila puan tanya berapa peratus dah aku study...aku blurr~~
haha...nak cakap apa?kalau dah memang 1 peratus pun aku tak mula lagi...haha..:p
terbaik ah nabila najwa...
masa aku banya dihabiskan dengan tidur!
hehe..aku taktau la apa yang penat sangat..
padahal aku duduk ja dalam kelas..
dari pukul 8 pagi sampai la 5 petang..bukannya duk angkat batu bata pun...ish3..
penat otak kot..hihi..
biasa la tu an..student..:p

bila time malam lak,elok ja aku buka buku,mulut aku terus menguap..pastu,klu aku stay gak baca,tesengguk-sengguk ah aku..haha..
nabila najwa o0o nabila najwa...bila nak berubah pun tak tau..
tapi alhamdulillah la..setakat sekarang,bila ada test dalam kelas markah aku tak la ter0k sangat...sedang2 ja...hehe..#Alhamdulillah..:)

eh!nak tau dak,sehari sebelum aku exam (25/3/2013)

aku dah pi SE (supervise experience) dia macam pi melawat wad2 yang aku kena bertugas nanti (30/3/2013)....time tu la nak kena tengok jadual bertugas...nak tengok aku kena jaga cubical mana..haa..time tu la..tapi kan...tapi...nak tau dak????
dalam masa sebulan aku kerja nanti,ada dua wad aku kena jaga...dua2 tu wad lelaki weiii~~
macam nak nangis ja rasa...:'(
nanti aku nak bed sponging macam mana??
huwaaaa~~~:'(
nak buat macam mana lagi...redha ja laa...sobsob..:'(
nama pun tugas kan..hehe...



err..kemaren ada hari kebudayaan..hehe..
aku tak join pun..just tengok ja..:p
yana join ah..dia masuk tarian..:)









apa2 pun,doakan aku eyh untuk exam nanti!!
doakan tau!!
hehe..bye2..
gud luck to me!
:D




No comments :