HAPPY NURSES DAY!

Assalamualaikum!
happy nurses day!!!
haha...dah lama sambut baru nak wish eyh??
:P
sory ah..kmaren dulu tu mmg aku malas gila nak on9..hehe..
aku duk sibuk layan movie..:P
biasa ah..exam dah abeh an..haha...
ok,nak buat ucapan sikit nieh..hee~~

ok,pertama sekali aku nak ucap selamat hari jururawat dekat semuaaaa jururawat di malaysia..tak kira lah jururawat masyarakat ka,jururawat ka,jururawat pergigian ka,jururawat klinikal ka...tak kira la...asalkan jururawat!!
eh!termasok la jugak dekat semua student nurse macam aku nieh..haha..:p
even aku ni baru student nurse,insyaallah 1 hari nanti aku akan menjadi seorang staff nurse gak..hee~
semuanya dengan izin Allah...:D
semoga semuanya menjalankan tanggungjawab dengan penuh dedikasi dan bertanggungjawab!
dan yang paling penting ikhlas tu,mesti ada...
amiin~~

first time aku sambut hari nurse nieh..hehe.
rasa macam tak percaya lak aku nieh nurse..hehe..:P
tapi,,aku bangga jadi nurse!!
banyak persembahan yang student2 buat..tapi kebanyakannya karaoke la..
biasa la baru abeh exam an..jadi,semua na melalak..nak hilangkan stress..
haha..
masa sambutan tu,semua student tak dibenarkan bawak fon..so,tak dapat la nak snap gambar time persembahan..hmm..
eh2!tapi aku ada snap gambar SS (syok sendiri) dalam bilik..nak tengok??
haha..:p
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


nah! haha..fuiyyoo~~ awat muka jadi macam tu??
aku buat gyomi sebnarnya..haha..:p
t jatuh martabat nurse..
dah la bajet comel pastu pakai uniform lak tu..
so,ampa tengok tangan aku ja la eyh..
ngee~~
sebut pasal gyomi nieh an,aku memang tak faham...ramai gila aku tengok orang duk update depa punya video buat gyomi tu..
apa yang best sngat??
tak malu ka??
aku yang  baru snap gmbar pun rasa nak tergelak dah tengok gambar aku sendiri..
haha..
maluu~~
tp,tiap orang ada pandangan masing2 an??
so,aku hormat la pndangan ampa...
:D


malam tu,kami 5 orang geng LG berpakat nak sambut birthday geng kami lagi 3 orang..haha..
best!
semuanya berjalan lancar..
surprise yang dibuat pun tetap menjadi surprise..haha..
bagus tak kami??
ngee~
so,happy belated birthday aku ucapkan dekat yana dengan farrah..dan happy birthday to-be aku ucap kan dekan biela...haha..:p
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki!!
dan yang paling penting,happy salu!!
:D
aku letak gambar kek ja la..
nak letak gambar kami,semuanya tak menutup aurat..haha..
biasa ah,tak kan la nak duduk dalam bilik pun nak pakai tudung an??
ngee~~



ok,la..kesimpulannya selamat hari jururuwat dekat semua jururawat!!
hehe..^.^
eh!jap2 nak cerita..
haha..hari tu,ayah aku ada kol...dia duk sibuk dah tanya aku nanti dapat posting kat mana..
ish3!
aku ni baru sem 1..lambat lagi nak posting tu..hehe..
pastu ayah aku kata,kalau dapat yang jauh macam mana...
susah la nanti nak balik..aku pun cakap la..nak buat macam mana..dah tugas aku..
hehe...
pastu aku cakap la kat ayah aku,kalau takmau posting jauh2 kena menikah la...ahaha..:p
ayah aku terus senyap!!
ok,nampaknya ayah aku masih tak sporting ...haha..:P
mesti dia cakap yang aku ni gedik an??
ya ah..study pun tak abeh lagi...
haha..rilex ah abah...dikwa melawak ja...
dikwa cakap ja la...calon tiada...hahaha..:P
dah ah..tu ja la kot aku nak cerita...



btw,lagu kat atas tu best!
:D
terimakasih!!
^.^




final exam!! T.T

assalamualaikum~
sy nabila najwa binti mohd termizi, BJ2013-1106 ingin memohon maaf kepada semua manusia yang mengenali diri saya ini..saya mohon maaf sekiranya pernah terkasar bahasa,terguriskan hati,termengutuk hampa kat belakang,terover melawak,terhutang dengan hampa tapi tak bayar balik..:p,lagi apa lagi eyh?hmm...maafkan lah eyh SEMUA salah aku dekat hampa..halalkan tau semuanya..^.^


sebenarnya tarikh aku final exam 2/5/2013..(dah 2 paper dah pun aku ambek..:p)tapi disebabkan kesibukan aku yang melampau,so,lambat sikit la aku update entry nieh...sorry..-_-
maklumlah,aku ni study last minit..haha...so,hari nak dekat exam tu memang busy la..:p (busy la sangat~)

setakat hari ni dah dua paper aku ambek...so??
haha...so far so good la..:p
aku pun tak tau nak cakap macam mana...aku pun tak tau aku boleh jawab ka dak paper anatomy and physiology dengan microbiology yang dah lepas tu..haha...sebab aku main jawab ja...betul ka dak lain kira..janji aku jawab pastu tak tinggal kosong..haha..:p

untuk final exam ni kanaku memang tak study mana pun!
seriously aku cakap..teruk gila an aku nieh??
haha...tapi nak buat macam mana..dah memang perangai aku mcam nieh...aku tengok roomate aku memang study hard gila ah~
tapi aku,still on9 dekat fon..pastu still tidur..aku pun tak tau la apa result aku nanti...
bukan aku tak cuba nak study macam orang lain..tapi aku tak boleh...paham dak??
TAK BOLEH!haha..tetiba ja emo..
bukak ja buku nak study,mata aku terus kuyu...mulut pun tak berenti duk menguap..haha...
so,tiap kali aku study sejam ka 2 jam ka,pengakhirannya,aku mesti tidur gak!
hehe...
sampai kawan aku kata,orang nak dekat exam la tak cukup tidur..tapi bella terlebih tidur..haha..

tapi aku bukan tak study langsung la!!
aku study...cuma tak se'hard' hampa..hehe..:p
roomate aku kata,'tengok bella,tak stress pun nak exam..'haha..memang pun!:p
pastu dia kata'bella ni nampak ja tak study,tapi result ok...','orang kuat tidur nieh selalunya cepat pick up'
ya ka??
result aku ok ka??
tengok mid sem hari tu,macam tak pun~~haha..:p
ada ja orang yang lagi gempak dari aku...hehe..
tapi apa pun,aku memang bersyukur untuk mid sem hari tu!=D
dan,aku harap untuk final pun,result aku akan se'ok' mid sem gak..hehe..i/Allah~

tak sabar nak habis exam!lepas habis exam,masuk wad 2 minggu,pastu cuti sem!!!
haha...yeay!tak sabar oiyy nak balik kampung halaman..:p
rindu gilerr kat semua..hehe..

aku akui,memang aku happy gila dengan life aku sekarang...haha..aku suka bila tengok orang2 kat sekeliling aku happy ja bila kawan dengan aku..hee~
aku pun taktau la lately,aksi2 spontan aku makin menarik perhatian orang..haha..:p
sampai buat depa semua gelak terbahak-bahak..padahal aku rasa benda tu biasa ja..pelik an?
takpa la..yang penting aku bahagia,kawan2 aku pun bahagia...hehe..=)
tak payah la nak cerita aksi2 spontan aku tu..satgi hampa pun gelak tak kering gusi..hehe..=P(perasan!)\