final exam!! T.T

assalamualaikum~
sy nabila najwa binti mohd termizi, BJ2013-1106 ingin memohon maaf kepada semua manusia yang mengenali diri saya ini..saya mohon maaf sekiranya pernah terkasar bahasa,terguriskan hati,termengutuk hampa kat belakang,terover melawak,terhutang dengan hampa tapi tak bayar balik..:p,lagi apa lagi eyh?hmm...maafkan lah eyh SEMUA salah aku dekat hampa..halalkan tau semuanya..^.^


sebenarnya tarikh aku final exam 2/5/2013..(dah 2 paper dah pun aku ambek..:p)tapi disebabkan kesibukan aku yang melampau,so,lambat sikit la aku update entry nieh...sorry..-_-
maklumlah,aku ni study last minit..haha...so,hari nak dekat exam tu memang busy la..:p (busy la sangat~)

setakat hari ni dah dua paper aku ambek...so??
haha...so far so good la..:p
aku pun tak tau nak cakap macam mana...aku pun tak tau aku boleh jawab ka dak paper anatomy and physiology dengan microbiology yang dah lepas tu..haha...sebab aku main jawab ja...betul ka dak lain kira..janji aku jawab pastu tak tinggal kosong..haha..:p

untuk final exam ni kanaku memang tak study mana pun!
seriously aku cakap..teruk gila an aku nieh??
haha...tapi nak buat macam mana..dah memang perangai aku mcam nieh...aku tengok roomate aku memang study hard gila ah~
tapi aku,still on9 dekat fon..pastu still tidur..aku pun tak tau la apa result aku nanti...
bukan aku tak cuba nak study macam orang lain..tapi aku tak boleh...paham dak??
TAK BOLEH!haha..tetiba ja emo..
bukak ja buku nak study,mata aku terus kuyu...mulut pun tak berenti duk menguap..haha...
so,tiap kali aku study sejam ka 2 jam ka,pengakhirannya,aku mesti tidur gak!
hehe...
sampai kawan aku kata,orang nak dekat exam la tak cukup tidur..tapi bella terlebih tidur..haha..

tapi aku bukan tak study langsung la!!
aku study...cuma tak se'hard' hampa..hehe..:p
roomate aku kata,'tengok bella,tak stress pun nak exam..'haha..memang pun!:p
pastu dia kata'bella ni nampak ja tak study,tapi result ok...','orang kuat tidur nieh selalunya cepat pick up'
ya ka??
result aku ok ka??
tengok mid sem hari tu,macam tak pun~~haha..:p
ada ja orang yang lagi gempak dari aku...hehe..
tapi apa pun,aku memang bersyukur untuk mid sem hari tu!=D
dan,aku harap untuk final pun,result aku akan se'ok' mid sem gak..hehe..i/Allah~

tak sabar nak habis exam!lepas habis exam,masuk wad 2 minggu,pastu cuti sem!!!
haha...yeay!tak sabar oiyy nak balik kampung halaman..:p
rindu gilerr kat semua..hehe..

aku akui,memang aku happy gila dengan life aku sekarang...haha..aku suka bila tengok orang2 kat sekeliling aku happy ja bila kawan dengan aku..hee~
aku pun taktau la lately,aksi2 spontan aku makin menarik perhatian orang..haha..:p
sampai buat depa semua gelak terbahak-bahak..padahal aku rasa benda tu biasa ja..pelik an?
takpa la..yang penting aku bahagia,kawan2 aku pun bahagia...hehe..=)
tak payah la nak cerita aksi2 spontan aku tu..satgi hampa pun gelak tak kering gusi..hehe..=P(perasan!)\










No comments :