holiday~~

assalamualaikum!
err..baru2 ni maklang aku bawak aku,tok ngan udin pi holidayy~~
haha..
trip 3 hari 2 malam dekat fraser's hill memang best!
hee~~
sejuk ouh kat sana~~sejuk lagi dari cameron..
so,ada sapa2 plan nak pi bcuti kat sana,silakan!
memang berbaloi~~
haha..macam promoter dah aku nieh..-,-
err..entry kali ni tak mau cakap banyak la..
biar gambar ja yang bercerita eyh!
enjoy!


























aceno??comey an pmandangan dia..hee~
tunggu apa lagi,moh la ke fraser's hill~
haha..
tu ja la kot nak post malam nieh..
just a simple post..:(
sorry x banyak cerita..:'(
babai~~



No comments :