semester 2!




assalamualaikum!
hah! disebabkan slip di atas la sekarang dengan rasminya aku masuk sem 2!!
ALHAMDULILLAH~
seriously,memang aku bersyukur gila sebab aku tak gagal pastu aku tak yah repeat paper..
syukur sangat!
^.^
now,aku dah ada pangkat dah!!
haha..ciwi sat..
:P
ya la..dulu aku pitless lani aku dah pakai pit hijau dah..
haha..
kalau masuk wad tu takdak la orang nak panggil geng2 aku PPK..
haha...












tengok smuua tu geng2 kelas aku!
kami dah sem2!!
yeay!
haha..
tapi,seronok2 gak..sem 2 ni la puan2,senior2 cakap killer sem..
sebab apa killer sem??
sebab sem ni banyak dah kill org..
haha..
just kidding~
:p
killer sem sbb sem 2 ni ada 6 kod semuanya..
banyak an??
haha..
pastu dah la kod banyak..
subjek2 dia pun mmg killer ah an..
haha..
kalau time sem 1,kami belajar semuanya yang normal..
tapi time sem 2 ni kami belajar semuanya yang tak normal!
whoaa~~
contohnya macam skin disorders,cardiac disorders,respiratory disorders..
banyak lagi la,,
kesimpulannya sem 2 ni kami banyak belajar pasai penyakit la..
ya la,yang tak normal tu la jadi penyakit an??
yang normal tu sihat la namanya..hehe
err..setakat sekarang bila dah belajar semua nieh,memang otak aku rasa berat gila dah!
haha...
kalau sem lepas aku study last minute,tapi sem  ni aku dah start study dari awai..
takut weih~
otak aku ni pun bukannya geliga sangat..
dah nama pun killer sem,buat apa la aku nak rilex2 lagi an..
haha..
nanti tak pasai2 kawan2 aku dah masuk sem 3,aku still lagi kat sem 2..
tak mau...
:(
puan aku cakap sem ni ja berat..
nanti dah masuk sem 3 ringan sikit dah..
:)


kami semua kumpulan 2..
act,puan yang tentukan kumpulan since cuti sem,sem lepas..
first2,memang aku tak leh nak masuk sangat ngan group aku nieh..
sebab??
ya la..sebab sem lepas aku group ngan orang lain..
pastu sem lepas aku ni malu2 sikit..
haha..so.tak dak la nak bergaul sangat dengan orang..
so,sapa rapat dengan aku ja aku kawan..
haha..
:p
tapi memang ALLAH tu maha adil an..
group aku sem ni semua otak gila2 pastu mulut depa...ya ALLAH~
memang tak leh nak senyap..haha..:p
kalau ada buat kerja kumpulan pun an,confirm2 la lambat siap..:p
haha..
sembang banyak..
so,bila aku masuk group ni otomatik mulut aku ni pun makin ringan la nak cakap..
haha..
tengok??
aku sekarang dah tak jadi,katak bawah tempurung lagi dah..:)
lagi 1,dalam group aku nieh,aku yang paling manja..
haha..
(wekk~!muntah hijau hampa baca noh..:p)
tapi memang betoi pun la..
depa sampai panggil aku 'anje' dalam kumpulan tu..haha
kalau depa nak cakap dengan aku,confirm cakap lembut2 ja..haha..
hari tu,tah macam mana tah ada orang saja2 la nak marah aku..
pastu ida cakap "jangan la marah bella..kami semua dalam group ni sayang bella tau sebab dia manje.."
haha..
kembang tekak aku dengar dia cakap..:p







2 comments :

Anonymous said...

tahniah nabila.. cantik je result awak. mulakan new life ye kat sana. jgn igt pasal school yg mcm dulu dah. n kita suke bace kisah awak. teruskan menulis yek. tc always n good luck with whatever u do in ur life. from ur ex school mate.

nabila najwa said...

tq sbb sudi komen~
:)
but,mention ur name plz~~ :')
ad gak kwn aku yg igt kt aku..
hehe..:p
thanks again!