final exam!

assalamualaikum!!
hee~ lama dah kan asa aku tak membebel di sini..
sorry sngat2~~
hari tu lepas ja abeh mid sem,terus praktikal dalam wad..
paham2 ja la bila dh start praktikal dalam wad,memang lifeless ah aku..
haha...
kalau kerja pagi,balek tu memang terbongkang ah tidur walaupun ada kelas prep..ngee~~
kalau kerja petang lak,pagi tu ada kelas prep,ptg kerja balik kerja,memang tidur ja la..
nampak dak kepenatan aku disitu??
hmm...
sapa yang pernah jadi student nurse ja kot asanya yang paham life aku sekarang..
haha...so,student lain jangan nak komen banyak sangat!!
life as a student nurse memang penat!
tak dapat dinafikan lagi la...
jadi tak dak masa la aku nak mengadap laptop ni haa~~
hehe..mengadap fon ja la yang aku mampu..
ngee~~
sekarang ni pulak dah masuk minggu akhir sebelum final exam!
fuhh~ cuak kot!!
eh! jap,nak gitau yang result mid sem aku yang dah lepas tu,alhamdulillah semuanya lulus dengan jayanya!
hehe.. syukur sangat wei! alhamdulillah~ :)
ok,tak semestinya bila aku lulus mid sem,final aku lulus gak an??
haa~ ketaq pqot cek weii bila duk pikiaq pasai final nieh..
hish!
study memang aku study,tapi aku takot bila masok dewan nanti otak aku blank~
hmm..
apa2 pun wish me luck final nnt eah~!
aku start exam 6/10 smpai la 15/10..
hee~~
:D



ok,saya nabila najwa mohd termizi,dengan ini memohon maaf jika pernah melakukan salah,terkasar bahasa dan termengutuk..semua2 nya lah~
hee...minta maaf banyak!
sesungguhnya aku hanyalah insan biasa yang tak lekang dari melakukan kesilapan..(: